Sesiunea de înscrieri Casa Verde Fotovoltaice reluată

După redeschiderea aplicației astăzi, 6 noiembrie 2019, fondurile pe regiunea Centru s-au epuizat destul de repede. Află statusul dosarului tău depus la noi pe baza CNP-ului accesând link-ul:

https://fotovoltaice.afm.ro/#/login

Explicații cu privire la status-ul în aplicația AFM:

DEPUS = dosar înscris în aplicația AFM, fonduri rezervate (20.000 lei) și se așteaptă verificarea dosarului de către AFM
DRAFT = dosar creat în aplicația AFM, nefinalizat, fără rezervare de fonduri. Nu știm încă ce se va întămpla mai departe. Există posibilitatea ca în cazul în care se vor respinge dosare din cauza neeligibilității sau se vor realoca fonduri dintr-o altă regiune, dosarul în Draft să poată fi înregistrat

Vom reveni cu noutățiFii propriul tău PRODUCĂTOR de ENERGIE!

Control Point Brasov oferă servicii de automatizări, național si internațional. Parteneri VALMET. Proiectare instalații de automatizare și instalații electrice.
Electro Point oferă soluții complete pentru implementarea proiectelor de instalație electrică între 0-1 KV pe baza autorizațiilor proprii și 1KV – 20 KV pe baza autorizațiilor partenerilor noștri.
Solar Point oferă soluții complete (la cheie) pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale, retail și industrial. Participăm la programul finanțat de AFM pentru sisteme fotovoltaice.
OPEN