Procedură simplificată de obținere a avizului tehnic de racordare

Ultimele noutăți referitoare la programul Sisteme fotovoltaice prin Administrația Fondului pentru Mediu

Ca urmare a discuțiilor purtate cu reprezentanți ai Primăriei Brașov și SDEE Transilvania Sud SA - sucursala Brașov s-au stabilit următoarele:

1. Persoanele care doresc să-și monteze panouri fotovoltaice pe acoperișul locuinței nu mai trebuie să aștepte 30 de zile pentru certificatul de urbanism, ci trebuie doar să depună o declarație de înștiințare la Primărie.

Ne puteți contacta pentru a vă trimite un model de declarație.

2. Pentru obținerea avizului tehnic de racordare din partea SDEE Transilvania Sud SA nu mai este nevoie de avizul de amplasament.

Contactează-ne acum pentru a afla cât de simplu este să-ți pregătești documentele pentru înscrierea în program! 

www.solar-point.ro/ofertaFii propriul tău PRODUCĂTOR de ENERGIE!

Control Point Brasov oferă servicii de automatizări, național si internațional. Parteneri VALMET. Proiectare instalații de automatizare și instalații electrice.
Electro Point oferă soluții complete pentru implementarea proiectelor de instalație electrică între 0-1 KV pe baza autorizațiilor proprii și 1KV – 20 KV pe baza autorizațiilor partenerilor noștri.
Solar Point oferă soluții complete (la cheie) pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale, retail și industrial. Participăm la programul finanțat de AFM pentru sisteme fotovoltaice.
OPEN