Follow-up RoEnergy 2019

Sectorul fotovoltaicelor domină ediția din acest an a Târgului RoEnergy South-East Europe București.

Peste 90% dintre participanții la cea de-a 8-a ediție din București a Târgului RoEnergy South-East Europe reprezintă sectorul fotovoltaicelor, iar atmosfera generală este mai degrabă optimistă. O parte dintre companiile prezente sunt pregătite și așteptă cu nerăbdare demararea programului de subvenții al Administrației Fondului de Mediu – AFM. Altele se bazează mai puțin pe acesta și preferă să continue să livreze soluții de generare pe bază de energie solară pentru beneficiari din mediul industrial.

Puteți citi articolul aiciFii propriul tău PRODUCĂTOR de ENERGIE!

Control Point Brasov oferă servicii de automatizări, național si internațional. Parteneri VALMET. Proiectare instalații de automatizare și instalații electrice.
Electro Point oferă soluții complete pentru implementarea proiectelor de instalație electrică între 0-1 KV pe baza autorizațiilor proprii și 1KV – 20 KV pe baza autorizațiilor partenerilor noștri.
Solar Point oferă soluții complete (la cheie) pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale, retail și industrial. Participăm la programul finanțat de AFM pentru sisteme fotovoltaice.
OPEN