Soluții de producere a energiei electrice din surse solare

În intervenția domniei sale, Romulus Berdei, director general al companiei brașovene Control Point s-a axat pe soluții de producere a energiei electrice din surse solare.

În intervenția domniei sale, Romulus Berdei, director general al companiei brașovene Control Point s-a axat pe soluții de producere a energiei electrice din surse solare.

Cu peste 50 de proiecte industriale realitate în România și în multe state europene, Control Point este a probat competențe extinse în proiectare, instalare, punere în funcțiune, mentenanță și inspecții ale sistemelor de automatizări industriale, dar și în sisteme de producere a energiei verde pentru segmentele retail, industrie și clădiri de birouri.

Trei studii de caz realizate de echipa Control Point (Media Galaxy Brașov, BricoDepot Brașov, Dedeman Brașov) arată declinul puternic al costurilor de instalare a sistemelor fotovoltaice și oferă indicii privind costul energiei produse, nivelul investiției și durata de amortizare.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI ROMULUS BERDEI

Romulus Berdei a expus principalele avantaje din perspectiva eficienței energetice ale instalării de sisteme de panouri fotovoltaice:

  • utilizarea suprafeței de acoperiș care în mod normal este neutilizată
  • acoperire parțială sau totală a consumurilor
  • îmbunătățirea coeficientului certificatului energetic al clădirii
  • posibilitatea injectării în rețea a surplusurilor

Afla mai multeFii propriul tău PRODUCĂTOR de ENERGIE!

Control Point Brasov oferă servicii de automatizări, național si internațional. Parteneri VALMET. Proiectare instalații de automatizare și instalații electrice.
Electro Point oferă soluții complete pentru implementarea proiectelor de instalație electrică între 0-1 KV pe baza autorizațiilor proprii și 1KV – 20 KV pe baza autorizațiilor partenerilor noștri.
Solar Point oferă soluții complete (la cheie) pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale, retail și industrial. Participăm la programul finanțat de AFM pentru sisteme fotovoltaice.
OPEN